Lagertömning:

Eglo Eglo

9303-0

New product

Lagertömning: Expandera

Ljus
Kulör2700K - 6500K + RGB
DimbarJa, Via app
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80

Dimensioner

Höjd118 mm.
Diameter60 mm.
SockelE27

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Effekt9 W
EnergiklassA+

Mer detaljer

kr 585,00

inkl. moms.

I lager.


Effektivt och kvalitativt ljus med Lagertömning

Lagertömning är den perfekta LED-lampan för att effektivt tömma lagret på dåligt ljus och istället fylla det med ett starkt och vackert ljus. Med en effekt på 10W och en ljusstyrka på 1000 lm, ger denna lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp även de mörkaste hörnen i ditt lagerrum.

Enkel installation och användning

Lagertömning ansluts enkelt till 230V, vilket gör det bekvämt att installera den var som helst i ditt lager. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 garanterar att du får ett naturligt vackert ljus som visar alla färger tydligt och levande. Du kommer inte att missa några detaljer med denna lampa.

Lämplig för olika behov

Med en ljuskvalitet som passar de flesta behov, är Lagertömning ett mångsidigt ljus som kan användas för olika ändamål. Oavsett om du behöver belysning för att hitta specifika produkter i lagret, eller för att skapa en ljus och välkomnande atmosfär, så kommer denna lampa att uppfylla dina förväntningar.

Hållbar och energieffektiv

Lagertömning är inte bara kraftfull och effektiv när det gäller ljusstyrka, den är även hållbar och energieffektiv. Med en energiförbrukning på endast 10W, kan du vara säker på att den inte kommer att öka dina energikostnader betydligt.

Slutsats

För den som söker ett pålitligt och högkvalitativt ljus för lagret, är Lagertömning ett utmärkt val. Med sin effektiva ljusstyrka, höga ljuskvalitet och enkel installation, kommer denna lampa att göra underverk för att förbättra ljusförhållandena i ditt lager.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarNej
Ljusstyrka1000 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy