11W/m COB-LED strip
5m, IP20, 480 LED per. meter, 24V, COB LED

New product

11W/m COB-LED strip - 5m, IP20, 480 LED per. meter, 24V, COB LED Expandera

Enkelfärgad vit COB LED strip med 480 LED-lampor per meter.

COB LED utan synligt avstånd mellan LED-dioderna. Detta gör att ljuset uppfattas som en oavbruten sträng.

Kan klippas var 5 cm.

Det finns tejp på baksidan av remsan så att den enkelt kan fästas på horisontella ytor. Lim bör kompletteras om remsan ska användas på porösa, ojämna eller icke-optimala ytor. Om remsan ska hänga upp och lysa nedåt bör limet också kompletteras.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral

kr 491,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Den här COB-LED-remsan är en högpresterande belysningslösning med en effekt på 11W per meter. Den är idealisk för olika applikationer där ett jämnt och kvalitativt ljus är viktigt. Remsan är 5 meter lång och varje meter har 480 LED. Produkten arbetar med en spänning på 24V och kan enkelt anslutas till rätt strömkälla.

Ljusstyrka och spridning: Den här COB-LED-remsan ger en ljusstyrka på 900 lm per meter och har en bred spridning på 120 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset och ger en lysande upplevelse i alla situationer.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 90-95 erbjuder denna remsa en extra hög ljuskvalitet. Det innebär att ljuset visar alla färger på ett livligt och naturligt vackert sätt. Oavsett behov, kommer denna remsa att ge en tillfredsställande ljuskvalitet.

Dimningsfunktion: Denna produkt kan enkelt dimmas för att skapa önskad atmosfär och stämning.

Färgtemperatur: Välj mellan två färger - varmvit (3000K) och neutralvit (4000K). Varmvit ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Neutralvit ger ett effektivt ljus för arbetsmiljön och framhäver produkter på ett naturligt sätt utan blåa eller gula toner.

Dimensioner: Denna remsa har dimensionerna 8 mm, vilket gör den smidig att installera i olika typer av utrymmen.

Vattentålighet: Observera att denna COB-LED-remsa har en IP20 klassificering och är inte vattentät. Den är bäst lämpad för användning inomhus eller i väderskyddade områden där den inte kommer att utsättas för fukt eller vatten.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka900 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 90
Dimensioner
SockelLED Strip
Bredd8 mm.
Effekt & spænding
Effekt11W
Spänning24V
EnergiklassF (A-G)
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy