V-Tac Röd 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED per. meter, 24V, COB LED

New product

Ny V-Tac Röd 10W/m COB-LED strip - 5m, IP67, 320 LED per. meter, 24V, COB LED v-tac Expandera

Enkelfärgad röd COB LED strip IP67 med 320 LED-lampor per meter.

COB LED utan synligt avstånd mellan LED-dioderna. Detta gör att ljuset uppfattas som en oavbruten sträng.

Kan klippas var 6,3 cm.

Det finns tejp på baksidan av remsan så att den enkelt kan fästas på horisontella ytor. Lim bör kompletteras om remsan ska användas på porösa, ojämna eller icke-optimala ytor. Om remsan ska hänga upp och lysa nedåt bör limet också kompletteras.

Mer detaljer

  • Röd

kr 377,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac Röd 10W/m COB-LED strip

Data om produkten: Denna LED-strip har en effekt på 10W per meter och är av typen COB LED. Den är designad för att anslutas till en 24V strömkälla för optimal prestanda. Med imponerande 320 LED-lampor per meter ger den en stark belysning med en jämn fördelning av ljuset tack vare dess breda spridning på 120 grader.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna LED-strip en hög kvalitet på ljuset. Färgerna visas på ett naturligt sätt och produkten är lämplig för de flesta behov där färgåtergivning är viktigt. Du kan vara säker på att få ett vackert och klart ljus med denna LED-strip.

Dimbar: En av fördelarna med denna LED-strip är att den är dimbar, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov. På så sätt kan du skapa olika atmosfärer och anpassa belysningen efter dina önskemål.

Dimensioner: Denna LED-strip har dimensionerna 8 x 5 mm, vilket gör den tunn och lätt att placera på olika ytor. Dess smidiga storlek gör den mångsidig och enkel att integrera i olika miljöer.

IP67-vattentät: Med en IP67-klassning är denna LED-strip vattentät och tål fukt och damm. Den är idealisk för utomhusbruk eller i miljöer där det kan förekomma vattenstänk. Observera dock att den inte är avsedd att ligga under vatten i längre tid.

Denna V-Tac LED-strip kombinerar hög prestanda med enkel användning och hög kvalitet på ljuset. Oavsett om du behöver belysning för hemmet, kontoret eller andra miljöer, kommer denna LED-strip att leverera pålitlig och effektiv belysning. Investera i en toppkvalitativ belysningslösning med denna COB-LED strip från V-Tac!

Lyset
KulörRød
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd5 mm.
Bredd8 mm.
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning24V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy