V-Tac 50W LED gatuarmatur
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 84lm/w

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED gatuarmatur - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 84lm/w samsung Expandera

För belysning av byggnader, parker, vägar, gator, lekplatser, parkeringsplatser, infarter och motorvägar.


IP65 (vattentät).
 

Mer detaljer

  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 780,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten:

Effekt: 50W.

Ljusstyrka: 4200 lm

Spridning: 110 grader

V-Tac 50W LED gatuarmatur är utrustad med Samsung LED-chip för högsta kvalitet och prestanda. Med en bred spridning på 110 grader säkerställer den en jämn fördelning av ljuset, vilket gör den idealisk för gatubelysning och utomhusanvändning.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna armatur är dess luminösa effekt. Med en ljusstyrka på 4200 lm är den tillräckligt kraftfull för att lysa upp stora områden.

Det naturligt vackra ljuset som V-Tac 50W LED gatuarmatur ger är resultatet av dess höga ljuskvalitet. Med ett RA-värde på 80-85 visas alla färger på ett äkta sätt, vilket garanterar ett behagligt och trevligt ljus.

Förutom sin imponerande prestanda och ljuskvalitet erbjuder denna armatur också en lång livslängd. Den använder LED av högsta kvalitet och har en fabriksgaranti på 3 år, vilket säkerställer att den fungerar utan problem upp till 30 000 timmar med minimalt ljusfall.

Den integrerade Samsung LED-chipen i V-Tac 50W LED gatuarmatur ger också en pålitlig drift med god kylningskapasitet. Detta förhindrar överhettning och skapar en stabil och säker produkt.

Färg på ljuset:

Välj mellan 2 olika färger av ljuset:

  • Neutralvit: Ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset är utan blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter framstår helt naturligt.
  • Kallvit (6400K): Ger ett svalt ljus med en tydlig blåaktig nyans. Detta ljus är mindre vanligt i Skandinavien, men det är populärt för lackering, akvarier och speciell dekoration.

Dimensioner:

Produktstorlek: 396 x 170 x 88 mm.

Hålstorlek: 60 mm.

V-Tac 50W LED gatuarmatur är IP65 klassad, vilket betyder att den kan användas utomhus och tåla vattenstänk och regn utan att påverka funktionen. Dess robusta konstruktion och IP65-klassning gör den lämplig för användning på platser där det krävs en tålig och hållbar belysningslösning.

Med sin integrerade ljuskälla är V-Tac 50W LED gatuarmatur enkel att installera och kräver inga extra ljuskällor.


Dokument och certifikat:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Kall vit kulör6400K
DimbarNej
Ljusstyrka4200 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd170 mm.
Bredd396 mm.
Djup88 mm.
Hålstorlek60 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt50W
SpänningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy