V-Tac uppladdningsbar 3i1 bordslampa
Vit, IP20, touch dimbar, modell mini

V-Tac V-Tac

12062-0

New product

V-Tac uppladdningsbar 3i1 bordslampa - Vit, IP20, touch dimbar, modell mini v-tac Expandera

Vit uppladdningsbar LED-bordslampa för inomhusbruk från V-Tac.

Lampan är tillverkad i elegant och enkel design som passar in i alla rum.

Dimmas genom touch/beröring på toppen av lampan. Tryck kort för att tända/släcka eller håll ned för att justera ljusstyrkan.

CCT-bordslampan anpassar sig till din stämning med enkla färgtemperaturinställningar som sträcker sig från varmt gyllene till kallt vitt ljus.

Upp till 8 timmars batteritid med 2-3 timmars laddningstid.

Med lång batteritid och inga kablar är V-Tacs bordslampa perfekt att ta med sig runt.

Mer detaljer

kr 462,00

inkl. moms.

I lager.


Ljusstark och flexibel bordslampa

Denna V-Tac uppladdningsbara 3i1 bordslampa är den perfekta lösningen för ditt arbetsbord eller nattduksbord. Med sin eleganta vita design och smidiga touchdimmer är den både praktisk och stilfull.

Effekt och ljusstyrka

Med en effekt på 3W ger denna bordslampa tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt arbetsområde eller rummet. Med en ljusstyrka på 130 lm och en bred spridning på 120 grader säkerställer den en jämn fördelning av ljuset, vilket minskar skuggor och ger optimal sikt.

Dimbar belysning

Denna bordslampa kan enkelt dimmas för att anpassa belysningen efter dina behov och stämning. Du kan välja mellan olika ljusstyrkor för att skapa den perfekta atmosfären oavsett om du behöver starkt ljus för att jobba eller en mer dämpad belysning för att koppla av.

Kompakt och smidig design

Denna mini-modell av V-Tac bordslampa är kompakt och tar inte upp mycket plats. Med sina dimensioner på 295 x Ø105 mm passar den perfekt på ett bordsyta eller hylla. Dess enkla och stilrena design smälter in i alla inredningsstilar och blir en snygg detalj i rummet.

Ej vattentät

Denna bordslampa har IP20-klassificering vilket innebär att den inte är vattentät. Den är lämplig för inomhusbruk och bör undvikas i våta eller fuktiga miljöer.

Lyset
Kulör3 i 1
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka130 lumens
Spridningsvinkel120 grader
Dimensioner
Höjd295 mm.
Diameter105 mm.
Effekt & spænding
Effekt3W
SpänningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy