V-Tac 50W Solar strålkastare LED
Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W Solar strålkastare LED - Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 50W LED Solar strålkastare - Svart, en praktisk och energieffektiv lösning för utomhusbelysning. Denna strålkastare inkluderar en solcell och fjärrkontroll och är designad för att klara alla väderförhållanden med sin IP65-klassning. Den har även en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in den så att den stängs av automatiskt efter en viss tidsperiod. Med en full laddningstid på endast 4 timmar kan denna projektor ge 8 timmars ljus. Den kommer också med en 5 meter lång sladd, vilket ger dig flexibiliteten att placera den där du behöver den.

  • Inkluderar 50W solpanel och fjärrkontroll
  • IP65-klassificering säkerställer hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden
  • Inbyggd timerfunktion möjliggör automatisk avstängning
  • Full laddning på 4 timmar ger 8 timmars ljus
Mått på projektor: 437x356x90 mm

Mer detaljer

  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 3.157,00

inkl. moms.

I lager.


Allmän information:

Den V-Tac 300W LED Solar strålkastaren är en utomhusbelysning som kommer med en solcell och fjärrkontroll för enkel användning. Dess svarta färg ger den en stilren och elegant look som passar bra i olika utomhusmiljöer.

Ljusstyrka och spridning:

Med en ljusstyrka på 4200 lm och en spridning på 120 grader, säkerställer denna strålkastare en jämn fördelning av ljuset.

Ljusfärg:

Den finns tillgänglig i neutralvit (4000K) färg. Neutralvitt ljus ger en perfekt och effektiv belysning för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset skapar en naturlig upplevelse utan blåa eller gula toner, vilket gör att belysta objekt framstår helt naturliga.

Dimensioner och IP-klassning:

Produktens dimensioner är 437 x 356 mm, vilket gör den kompakt och enkel att placera i olika utrymmen utan att ta upp för mycket plats. Med en IP-klassning på IP65 kan denna strålkastare användas utomhus och tål vattenstänk samt regn.

Ytterligare egenskaper:

Denna strålkastare kommer med en integrerad ljuskälla, vilket gör att du inte behöver köpa och installera separata ljuskällor. Dess solcell och fjärrkontroll ger enkel användning och gör det möjligt att justera och kontrollera ljusstyrka och andra funktioner på avstånd.

Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka4200 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 70
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd356 mm.
Bredd437 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy