V-Tac 100W Solar strålkastare LED
Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W Solar strålkastare LED - Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 100W LED Solar strålkastare - Svart, en praktisk och energieffektiv lösning för utomhusbelysning. Denna strålkastare inkluderar en solcell och fjärrkontroll och är designad för att klara alla väderförhållanden med sin IP65-klassning. Den har även en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in den så att den stängs av automatiskt efter en viss tidsperiod. Med en full laddningstid på endast 4 timmar kan denna projektor ge 8 timmars ljus. Den kommer också med en 5 meter lång sladd, vilket ger dig flexibiliteten att placera den där du behöver den.

  • Inkluderar solcell, fjärrkontroll
  • IP65-klassificering säkerställer hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden
  • Inbyggd timerfunktion möjliggör automatisk avstängning
  • Full laddning på 4 timmar ger 8 timmars ljus
Mått på solpanel: 350x350 mm
Mått på projektor: 260x215x50 mm

Mer detaljer

  • Neutral

kr 799,00

inkl. moms.

I lager.


Detaljerad beskrivning av V-Tac 100W LED Solar strålkastare, Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, IP65

Effekt: 12W

Ljusstyrka: 1200 lm

Spridning: 100 grader

RA-värde: 80-85

Den V-Tac 100W LED Solar strålkastare är en mycket mångsidig och effektiv belysningslösning för utomhusbruk. Med en effekt på 12W och en ljusstyrka på 1200 lm, ger den tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Strålkastaren har en spridning på 100 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Detta är särskilt viktigt för att ge en bra belysning över en större yta. Dessutom har den en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

En viktig faktor att tänka på är färgen på ljuset. V-Tac 100W LED Solar strålkastare finns i neutralvit (4000K). Neutralvit är en perfekt nyans som ger ett behagligt och effektivt ljus för en arbetsmiljö. Ljuset är utan blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter framstår helt naturligt.

Med sina dimensioner på 215 x 260 mm är strålkastaren kompakt och lätt att montera. Dess IP65-klassificering gör den lämplig för utomhusbruk, då den tål vattenstänk och regn. Dessutom har den en integrerad ljuskälla, vilket gör installationen enkel och smidig.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka1200 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd260 mm.
Bredd215 mm.
Effekt & spænding
Effekt12W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy