V-Tac 30W Solar strålkastare LED
Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, inbyggt batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W Solar strålkastare LED - Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, inbyggt batteri, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 30W LED Solar strålkastare - Svart, en praktisk och energieffektiv lösning för utomhusbelysning. Denna strålkastare inkluderar en solcell och fjärrkontroll och är designad för att klara alla väderförhållanden med sin IP65-klassning.. Den har även en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in den så att den släcks automatiskt efter en viss tidsperiod. Med en full laddningstid på endast 4-6 timmar kan denna projektor ge 60 timmars ljus. Den kommer också med en sladd, vilket ger dig flexibiliteten att placera den där du behöver den.

  • Inkluderar solcell, fjärrkontroll och inbyggt batteri
  • IP65-klassificering säkerställer hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden
  • Inbyggd timerfunktion möjliggör automatisk avstängning
  • Full laddning på 4-6 timmar ger 60 timmars ljus
Mått på solpanel: 354x254,2 mm
Mått på projektor: 199,7x189,9x49 mm

Mer detaljer

  • Neutral

kr 1.633,00

inkl. moms.

I lager.


Produktnamn: V-Tac 30W LED Solar strålkastare, Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, inbyggt batteri, IP65

Effekten på V-Tac 30W LED Solar strålkastaren är på 12,5W. Detta gör den energieffektiv och hållbar. Den har en ljusstyrka på 4800 lm och sprider ljuset över en vinkel på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset över ytan. Med sitt höga RA-värde på 80-85 ger den en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Färgtemperaturen på ljuset är neutralvit (4000K) vilket ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö utan blåa eller gula toner.

V-Tac 30W LED Solar strålkastaren har dimensionerna 189,9 x 199,7 mm och är utformad med IP65-klassning vilket gör den lämplig för utomhusbruk. Den kan tåla vattenstänk och regn utan problem. Den är utrustad med en inbyggd solcell och ett inbyggt batteri, vilket gör den självförsörjande och enkel att installera. Med den medföljande fjärrkontrollen kan man enkelt styra och anpassa belysningen enligt behov.

Denna produkt kommer med en 3 års fabriksgaranti som säkerställer kvalitet och pålitlighet. V-Tac 30W LED Solar strålkastaren är idealisk för användning på gårdar, parkeringsplatser, trädgårdar eller andra platser där stark och pålitlig belysning behövs.

Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka4800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd199,7 mm.
Bredd189,9 mm.
MaterialABS+PC+Glas
Effekt & spænding
Effekt12,5W
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy