V-Tac 120W Solar strålkastareLED
Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, inbyggt batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 120W Solar strålkastareLED - Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, inbyggt batteri, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 120W LED Solar strålkastare - Svart, en praktisk och energieffektiv lösning för utomhusbelysning. Denna strålkastare inkluderar en solcell och fjärrkontroll och är designad för att klara alla väderförhållanden med sin IP65-klassning. Den har även en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in den så att den stängs av automatiskt efter en viss tidsperiod. Med en full laddningstid på endast 4-6 timmar kan denna projektor ge 12 timmars ljus. Den kommer också med en 3 meter lång sladd som ger dig flexibiliteten att placera den där du behöver den.

 • Inkluderar solcell, fjärrkontroll och inbyggt batteri
 • IP65-klassificering säkerställer hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden
 • Inbyggd timerfunktion möjliggör automatisk avstängning
 • Full laddning på 4-6 timmar ger 12 timmars ljus
 • 3 meter lång sladd ger flexibel placering
Mått på solpanel: 350x235 mm
Mått på projektor: 235x180x55 mm

Mer detaljer

 • Neutral

kr 907,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Den här V-Tac 120W LED Solar strålkastaren är en bra lösning för att belysa utomhusområden, tack vare dess solcell, fjärrkontroll, inbyggda batteri och IP65 klassning som skyddar mot vattenstänk och regn.

Data om produkten:

 • Effekt: 15W
 • Ljusstyrka: 1200 lm
 • Spridningsvinkel: 120 grader
 • RA-värde: 80-85
 • Ljusfärg: Neutralvit (4000K)
 • Dimensioner: 235 x 180 mm

Med sin effekt på 15W ger denna strålkastare tillräckligt med ljus för de flesta behov. Med en ljusstyrka på 1200 lm och en bred spridningsvinkel på 120 grader kan den säkerställa en jämn fördelning av ljuset och effektivt belysa området.

Det är också viktigt att notera att denna strålkastare har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Med neutralvit ljusfärg på 4000K ger den också en behaglig arbetsmiljö utan blåa eller gula toner.

Med sina dimensioner på 235 x 180 mm är denna strålkastare kompakt och kan enkelt monteras på olika platser. Dess IP65 klassning gör den lämplig för utomhusbruk då den tål vattenstänk och regn.

Denna strålkastare har en integrerad ljuskälla vilket gör installationen enkel och bekväm. Den använder också solenergi vilket gör den miljövänlig och kostnadseffektiv.

Sammanfattningsvis är V-Tac 120W LED Solar strålkastaren en pålitlig lösning för utomhusbelysning med sina användbara funktioner och höga ljuskvalitet.Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka1200 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd180 mm.
Bredd235 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt15W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy