V-Tac 300W Solar strålkastare LED
Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 300W Solar strålkastare LED - Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 300W LED Solar strålkastare - Svart, en praktisk och energieffektiv lösning för utomhusbelysning. Denna strålkastare inkluderar en solcell och fjärrkontroll och är designad för att klara alla väderförhållanden med sin IP65-klassning. Den har även en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in den så att den stängs av automatiskt efter en viss tidsperiod. Med en full laddningstid på endast 4 timmar kan denna projektor ge 8 timmars ljus. Den kommer också med en 5 meter lång sladd, vilket ger dig flexibiliteten att placera den där du behöver den.

  • Inkluderar solcell och fjärrkontroll för praktisk och trådlös användning
  • IP65-klassificering säkerställer hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden
  • Inbyggd timerfunktion möjliggör automatisk avstängning
  • Full laddning på 4 timmar ger 8 timmars ljus
  • 5 meter lång sladd ger flexibel placering
Mått på solpanel: 450x350 mm
Mått på projektor: 310x225x50 mm

Mer detaljer

  • Neutral

kr 1.053,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Den här svarta V-Tac 300W LED Solar strålkastaren är utrustad med en solcell och en fjärrkontroll, vilket gör den både bekväm och energieffektiv. Med en effekt på 20W och en ljusstyrka på 2400 lm ger denna strålkastare tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Det breda spridningsområdet på 100 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset och garanterar att alla områden blir väl belysta. Den höga ljuskvaliteten, med ett RA-värde på 80-85, ger ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett äkta sätt.

Strålkastaren finns i färgen neutralvit (4000K), vilket ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset har inga blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter framstår helt naturliga.

Med sina dimensioner på 255 x 310 mm är denna strålkastare kompakt och lätt att placera. Den har även IP65-klassificering, vilket innebär att den kan användas utomhus och tål både vattenstänk och regn. Med en integrerad ljuskälla behöver du inte oroa dig för att köpa och installera separata ljuskällor.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka2400 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd310 mm.
Bredd255 mm.
Effekt & spænding
Effekt20W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy