V-Tac 15W Solar vägglampa LED
Svart, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W Solar vägglampa LED - Svart, sensor, IP65 v-tac Expandera

Vägglampan är perfekt för utomhusbelysning. Den svarta vägglampan är utrustad med en sensor som har en räckvidd på upp till 8 meter. Lampan har en IP65-klassning, vilket innebär att den är damm- och vattenavvisande och därmed lämpad för att klara olika väderförhållanden.

Här är några av de speciella egenskaperna hos denna lampa:

 • Den kan lysa i upp till 80 timmar efter bara 7 timmars laddning.
 • Sensorn känner av rörelse i en radie på upp till 8 meter

Med V-Tac 15W LED Solar vägglampa får du både effektiv och energisnål utomhusbelysning. Den är idealisk för användning på terrassen, i trädgården eller vid entrén.

Mer detaljer

 • 2-i-1
 • Inte dimbar

kr 1.160,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Den här **V-Tac 15W LED Solar vägglampan** är perfekt för att lysa upp din trädgård eller gångväg på kvällen. Den har en elegant svart design som passar bra in i de flesta utomhusmiljöer.

Data om produkten

 • **Effekt:** 15W
 • **Ljusstyrka:** 1900 lm
 • **Garanti:** 3 år från tillverkaren
 • **Tillgängliga färgtemperaturer:** 4000K (neutralvit) / 6000K (dagsljus)
 • **Dimensioner:** 257 x 206,5 x 288,5 mm
 • **IP-klassificering:** IP65 (tål vattenstänk och regn)
 • **Ljuskälla:** Integrerad

Funktioner

Med en effekt på 15 watt ger denna lampa ut en ljusstyrka på 1900 lumen, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp vägen eller området runt den. Du kan välja mellan två olika färgtemperaturer, 4000 Kelvin för en neutralvit ton eller 6000 Kelvin för en ljusare dagsljusliknande belysning.

Denna vägglampa är utrustad med en sensor som möjliggör automatiserad drift. Sensorn känner av rörelse och tänds när någon närmar sig lampan och släcks automatiskt efter en inställd tid när ingen rörelse längre detekteras. Detta sparar energi och förlänger batteriets livslängd.

Med en IP65-klassificering är denna lampa tålig och kan användas utomhus i alla väderförhållanden. Den klarar av vattenstänk och regn utan problem. Med den integrerade ljuskällan behöver du inte oroa dig för att köpa och installera separata ljuskällor.

Garanti och kvalitet

Denna V-Tac LED Solar vägglampa levereras med en 3-års fabriksgaranti. Detta garanterar att du kan känna dig trygg med ditt köp och att produkten är av hög kvalitet.

Mått

Dimensionerna för denna vägglampa är 257 x 206,5 x 288,5 mm. Detta gör den tillräckligt stor för att lysa upp en bred yta utan att vara otymplig eller överskrida utrymmet.

Lyset
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka1900 lumens
Dimensioner
Höjd206,5 mm.
Bredd257 mm.
Djup288,5 mm.
MaterialABS+PC
Effekt & spænding
Effekt15W
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy