V-Tac 3x1.2W Solar trädgårdslampor LED
Svart, med spjut, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3x1.2W Solar trädgårdslampor LED - Svart, med spjut, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 3x 1.2W LED Solar trädgårdslampor är den perfekta lösningen för att belysa din trädgård på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt. Med en 5W solpanel kan lamporna laddas på bara 4-6 timmar och ger 3-12 timmars ljus.

  • Effektiv solpanel på 5W
  • Upp till 12 timmars ljus på en laddning
  • Vattentät design med IP65-certifiering
  • Medföljande kabel på 4 meter ger flexibilitet i placeringen
  • Enkel installation med det medföljande spjutet
  • Svart finish ger en elegant look till alla trädgårdar

Med V-Tac 3x 1.2W LED Solar trädgårdslampor kan du njuta av en vackert upplyst utomhusmiljö utan att belasta miljön. Gör din trädgård mer inbjudande och säker på kvällen med dessa pålitliga och energibesparande trädgårdslampor.

Mått på solpanel: 177x135 mm

Mer detaljer

  • Varm

kr 568,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten:

Ljusstyrkan på V-Tac 3x 1,2 W LED Solar trädgårdslampor är 90x2 lm och sprider sig i en vinkel på 60 grader.

Hög ljuskvalitet: Dessa trädgårdslampor har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar att du får en naturligt vacker belysning som visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du behöver belysning för praktiska ändamål eller för att skapa en trevlig atmosfär, så kommer denna lampas ljuskvalitet att passa dina behov.

Med 3 års fabriksgaranti: Du kan vara säker på att du köper en pålitlig produkt med lång hållbarhet. Med en garanti på 3 år kan du vara säker på att eventuella produktionsfel täcks och att du kan njuta av din belysning under en lång tid framöver.

Färg på ljuset

Dessa trädgårdslampor finns i en färg: varmvit (3000K).

Varmvit: Varmvit belysning ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Detta varma ljus hjälper dig att koppla av och njuta av din trädgård på kvällarna.

Dimensioner

Trädgårdslampornas dimensioner är 60 x 250 x 75 mm. Med dessa kompakta dimensioner kan du enkelt placera lamporna var du vill i din trädgård och de kommer inte att ta mycket plats.

IP65: Trädgårdslamporna har en IP65-klassificering, vilket innebär att de kan användas utomhus och tål både vattenstänk och regn. Du kan vara säker på att lamporna kommer att fungera även i dåligt väder och hålla länge.

Med integrerad ljuskälla: Dessa lampor kommer med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa en separat lampa för att använda dem. Du kan enkelt installera dem och njuta av deras vackra belysning direkt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka90x2 lumens
Spridningsvinkel60 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd250 mm.
Bredd60 mm.
Djup75 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy