V-Tac Solar gatulampa LED
Inkl. fjärrkontroll, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac Solar gatulampa LED - Inkl. fjärrkontroll, IP65 v-tac Expandera

Denna gatlykta är det perfekta valet för utomhusbelysning. Med sin solpanel och fjärrkontroll får du en praktisk och energibesparande lösning.

  • IP65-certifiering: Vattentät och väderbeständig, så den kan användas i alla väderförhållanden.
  • Lång batteritid: Upp till 8-10 timmars belysning på full laddning, vilket bara tar 4-6 timmar.
  • Praktisk fjärrkontroll: Styr lampan enkelt och bekvämt på avstånd.
  • Enkel installation: Den medföljande 1,5 meter långa kabeln gör det enkelt att placera lampan var som helst.
  • Kraftfull solpanel: Med en 40W solpanel får du optimal laddning och effektiv användning av solenergi.
Mått på gatlyktan: 530x200 mm

Mer detaljer

  • Neutral

kr 3.084,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Denna V-Tac LED Solar gatulampa är en perfekt lösning för att lysa upp din trädgård, uppfart eller gångväg på ett energieffektivt och miljövänligt sätt. Medan den är utformad för att fungera på solenergi, innefattar den också en fjärrkontroll för enkel hantering.

Den här gatulampan har en imponerande ljusstyrka på 2500 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp en stor yta. Den breda spridningsvinkeln på 120 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt över området.

Lampans ljuskvalitet är hög med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset är naturligt och visar alla färger på ett autentiskt sätt. Oavsett om du använder lampan för att belysa din trädgård eller för säkerhetssyften, kommer den att generera ett vackert och behagligt ljus.

Den neutralvita (4000K) färgtemperaturen gör att lampan ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Detta ljus har ingen blå eller gul ton, vilket gör att objekt som belyses framstår naturligt och levande.

Lampan har dimensionerna 200 x 530 mm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att passa i olika utomhusmiljöer. Den är också IP65-klassad, vilket innebär att den tål vattenstänk och regn. Du kan tryggt använda den utomhus utan att behöva oroa dig för väderförhållandena.

Denna V-Tac LED Solar gatulampa levereras med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa några extra lampor. Allt du behöver för att få en pålitlig och effektiv utomhusbelysning inkluderas i denna produkt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka2500 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd530 mm.
Bredd200 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy