Shelly Wall Display Väggfäste
Vit

Light Solutions

21900-0

New product

Shelly Wall Display Väggfäste - Vit Expandera

Enkel installation
Upplev oöverträffad bekvämlighet med Shelly Wall Display Wall Mount, designat för att förenkla ditt liv. Oavsett om du väljer att montera den direkt över ett befintligt LK FUGA-uttag eller föredrar att skruva fast det på väggen, erbjuder detta väggfäste en enkel och snygg lösning. Bli av med krånglet med att bygga in i EU-monteringsboxar och njut av den smidiga integrationen i ditt hem.

Elegant design
Shelly Wall Display Wall Holder i vitt är mer än bara ett funktionellt föremål; det är ett stycke modern konst. Med sin rena och minimalistiska design kompletterar den alla inredningar och ger en touch av elegans till ditt utrymme. Detta är den perfekta blandningen av estetik och funktionalitet som uppgraderar ditt hems miljö.

Teknisk innovation
Gå in i framtiden med Shelly Wall Display Wall Holder. Detta avancerade tillbehör är inte bara lätt att installera, utan är också utformat för att fungera sömlöst med din Shelly-enhet. Upplev en ny era av hemautomation med en lösning som ger komfort och teknik direkt till dina fingertoppar.

Mer detaljer

kr 260,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


Dimensioner
MaterialPLA
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy