Nordlux Pære GU10 5W 345LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

9426-0

New product

Nordlux Pære GU10 5W 345LM 2700K dæmpbar, Klar Expandera

kr 57,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Denna Nordlux Pære GU10 är en kvalitetspära som ger ett naturligt vackert ljus med hög ljusstyrka och fin ljuskvalitet. Med en effekt på 5W och en ljusstyrka på 345 lm är denna pära perfekt för de flesta behov.

Specifikationer

Effekt: 5W
Anslutning: 230V
Ljusstyrka: 345 lm
RA-värde: 80-85

Egenskaper

Dämpbar: Ja, denna pära kan dimmas för att skapa olika ljusstämningar i rummet. Perfekt för att skapa en avslappnad atmosfär eller för att öka fokus.

Denna Nordlux pära är ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig och energieffektiv ljuskälla. Med en hållbar design och hög ljuskvalitet kommer denna pära att ge dig ett vackert och klart ljus under lång tid. Passar perfekt i olika rum som behöver extra ljus.

Ge ditt hem eller kontor den belysning det förtjänar med denna Nordlux Pære GU10. Vare sig du behöver extra ljus i köket, vardagsrummet eller arbetsrummet, kommer denna pära att leverera pålitligt och effektivt ljus med enkel installation och användning.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy