Nordlux Pære G4 1,8W 180LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

9418-0

New product

Nordlux Pære G4 1,8W 180LM 2700K, Klar Expandera

kr 114,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och miljövänlig LED-lampa

Nordlux Pære G4 1,8W 180LM 2700K är en liten men kraftfull LED-lampa som ger ett varmt och behagligt ljus. Med en effekt på endast 1.8W är denna lampa både energieffektiv och miljövänlig. Perfekt för dig som vill spara på energin och samtidigt ha bra ljuskvalitet.

Jämn spridning och hög ljuskvalitet

Ljusstyrkan på 180 lm och en bred spridning på 300 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett var du placerar denna lampa kommer den sprida ljus på ett effektivt sätt. Med ett RA-värde på 80-85, garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör att lampan passar för de flesta behov där god belysning är viktigt.

Anslutning och användningsområde

Denna G4-päron är avsedd att anslutas till 12V, vilket gör den lämplig för olika typer av belysningssystem. Oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller i butikslokalen, så är denna lampa en pålitlig ljuskälla med lång livslängd. Den låga energiförbrukningen och den höga ljuskvaliteten gör den till ett utmärkt val för dig som söker en pålitlig och effektiv belysningslösning.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Nordlux Pære G4 1,8W 180LM 2700K en pålitlig och effektiv LED-lampa med hög ljuskvalitet och energieffektivitet. Med en lång livslängd och en jämn spridning av ljus passar denna lampa för en mängd olika användningsområden. Investera i denna lampa för en pålitlig och högkvalitativ belysningslösning.

Lyset
Ljusstyrka180 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt1.8W
Spänning12V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy