Nordlux Dove Bordlampe, Sort

Nordlux Nordlux

9371-0

New product

Nordlux Dove Bordlampe, Sort Expandera

kr 337,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och stilren bordlampa för ditt hem

Den Nordlux Dove Bordlampe i svart är en strömsnål men kraftfull belysning för ditt hem. Med en effekt på 5.5W och en ljusstyrka på 345 lm kommer denna moderna bordlampa att lysa upp ditt rum på ett effektivt sätt.

Ljuskvaliteten är av högsta vikt när det kommer till belysning. Med ett RA-värde på 80-85 kan du vara säker på att få ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett äkta sätt. Detta är perfekt för att skapa en trivsam och behaglig atmosfär i ditt hem.

En annan fördel med Nordlux Dove Bordlampe är dess breda spridning på 100 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset över hela rummet. Du behöver inte oroa dig för skarpa skuggor eller otillräcklig belysning med denna lampa.

Denna lampa är enkel att installera och ska anslutas till 230V. Du kan enkelt placera den på ett bord eller en hylla där du behöver extra belysning. Dess stilrena design i svart passar in i de flesta inredningsstilar och ger ett elegant och modernt utseende.

Med Nordlux Dove Bordlampe kan du vara säker på att få högkvalitativ belysning som möter dina behov. Oavsett om du behöver extra ljus för att läsa, arbeta eller bara skapa en mysig atmosfär, kommer denna lampa att leverera på alla nivåer.

Uppgradera ditt rum med Nordlux Dove Bordlampe och njut av både effektiv belysning och stilren design i ditt hem.

Lyset
DimbarNej
Ljusstyrka345 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy