Lagertömning: Mi-Light GU10 LED lampa 4W RGB+CCT 280-380Lm

8921-0

New product

Lagertömning: Mi-Light GU10 LED lampa 4W RGB+CCT 280-380Lm Expandera

Om du vill styra glödlampan via din smartphone eller surfplatta behöver du en Mi-Light WiFi-bro (kan köpas här på webbplatsen), som enkelt kan anslutas till ditt WiFi-nätverk via den senaste versionen av Mi-Light-appen.


Ljus
Kulör2700K - 6500K + RGB
DimbarJa, via App eller fjärrkontroll
Ljusstyrka280-380 lumens
Spridningsvinkel25, 60 grader
RA>= 80

Dimensioner

Sockel E27
Höjd57 mm.
Diameter50 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Effekt4 W
Ersätt35W
EnergiklassF (A-G)

Mer detaljer

kr 214,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv LED-lampa för lagertömning

Den här Mi-Light GU10 LED lampan är ett utmärkt val för dig som behöver ett kraftfullt ljus med justerbara inställningar. Med en effekt på 4W och en ljusstyrka på 280-380Lm, ger den tillräckligt med ljus för att lysa upp vilket rum som helst.

Anslutning och spridning: Lampan är enkel att ansluta till 230V och har en spridning på 60 grader, vilket ger en jämn belysning över hela området. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Det här är perfekt för alla behov, oavsett om det är för arbete, avkoppling eller underhållning.

Dimbar och justerbar: Denna LED-lampa kan enkelt dimras för att skapa olika stämningar i rummet. Med möjligheten att ändra både färg och ljusstyrka, kan du skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.

Hållbarhet och energieffektivitet: LED-tekniken i denna lampa gör den både energieffektiv och hållbar. Du kommer att kunna njuta av dess ljus under lång tid utan att behöva tänka på att byta ut den. Dess låga energiförbrukning gör den även mer miljövänlig än andra typer av belysning.

Slutsats: Mi-Light GU10 LED lampan är en pålitlig och mångsidig lösning för belysning i olika miljöer. Med sitt höga RA-värde och möjlighet att dimma ljuset, är den perfekt för alla rum och behov. Investera i denna lampa för att få kvalitativ belysning som varar länge.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel60 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialAluminium , Fiber plast
Effekt & spænding
Effekt4W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy