Lagertömning: Aigostar 20W LED inbyggd panel
Hål: Ø19 cm, Mått: Ø22,2 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Reducerat pris! Lagertömning: Aigostar 20W LED inbyggd panel - Hål: Ø19 cm, Mått: Ø22,2 cm, 230V Expandera

P anelet kommer med en ljusstyrka på 1700 lumen. Dämpning av detta panel är inte möjligt, panelen är samtidigt A + märkt med en mycket låg effekt på endast 20 watt . Färgen på ljuset är 3000K eller 4000K , se beskrivning nedan. RA värdet är> = 80

 

Beskrivning av hur panelen lyser:

Varmvit (3000 Kelvin) skapar en mysig och mer gyllene kulör , vilket bidrar till att skapa en mer ombonad atmosfär, vilket gör att den oftast används hemma. 
Neutral vit (4000 Kelvin) skapar ett mer naturligt ljus, vilket gör denna kulör optimal för arbetsbelysning, eftersom den tar bort gula och blå nyanser erhållna av varmt vitt och kallt vitt.
Kall vit ( 6000K ) skapar ett ljus som är jämförbart med starkt solljus, vilket ger en mer blåaktig nyans. 


Förklaring av vad Kelvin är - klicka på bilden nedan:

Testa


Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral

kr 138,00

inkl. moms.

kr 230,00 inkl. moms.

-40%

I lager.


Produktbeskrivning

Lagertömning: Aigostar 20W LED inbyggd panel är en praktisk och energieffektiv belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en diameter på Ø22,2 cm och ett hål på Ø19 cm är den enkel att installera i olika typer av tak eller väggar. Denna panel är speciellt designad för att ge jämnt och effektivt ljus med en ljusstyrka på 1700 lm och en spridningsvinkel på 100 grader.

Produktspecifikationer

Effekt: 20W
Anslutning: 230V
Ljusstyrka: 1700 lm
Spridningsvinkel: 100 grader
Färg på ljuset: Varmvit eller Neutralvit
Varmvit ljus: Ger en avkopplande atmosfär
Neutralvit ljus: Passar perfekt för arbetsmiljöer
Integrerad ljuskälla: Ja

Denna LED-panel är enkelt att installera och ger ett behagligt och jämnt ljus utan skarpa skuggor eller bländning. Välj mellan varmvit eller neutralvit beroende på dina behov och önskemål om belysning.

Aigostar 20W LED inbyggd panel är en pålitlig och energieffektiv belysningslösning som ger dig en trevlig och behaglig ljusmiljö. Perfekt för kök, vardagsrum, kontor eller andra utrymmen där jämn och effektiv belysning behövs.

Lyset
KulörVarm Hvid, Neutral hvid
DimbarNej
Ljusstyrka1700 lumens
Spridningsvinkel100 grader
Effekt & spænding
Effekt20W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy