V-Tac 6W LED vit vägglampa
Runda, indirekt, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED vit vägglampa - Runda, indirekt, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

V-Tac 6W LED vit vägglampa ger ett unikt ljus med hög ljuskvalitet och en bred spridning på 360 grader.

Den har en ljusstyrka på 660 lm och ett RA-värde på 80-85 som säkerställer ett naturligt vackert ljus som framhäver alla färger.

Med dess stora bredd på 360° så får man ett jämnt fördelat ljus som gör att man kan använda den för att skapa en behaglig och avslappnad atmosfär eller för effektiv belysning.

Man kan välja mellan två olika färger, varmvit och neutralvit, beroende på vilken typ av ljus man föredrar.

Den är även utrustad med IP65 som gör att man kan använda den utomhus, tål vattenstänk och regn.

Med andra ord ger V-Tac 6W LED vit vägglampa ett unikt ljus som är perfekt för alla typer av miljöer.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 571,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

V-Tac 6W LED vit vägglampa är en elegant och funktionell lösning för utomhusbruk. Med sin runda design och indirekta belysning skapar den en atmosfäriskt ljus på fasader, trädgårdar eller andra utomhusområden. Med en IP65 klassificering är denna lampa slittålig och klarar av att användas i alla väderförhållanden.

Datum om produkten:

Den här lampan har en energieffektiv 6W LED-ljuskälla som ersätter en traditionell 50W-lampa. Genom att använda LED-teknologi blir den mer energisnål och hållbar. Lampan drivs med 230V, vilket gör det enkelt att installera i befintliga elsystem.

Ljusstyrka och ljuskvalitet:

Ljuskällan har en ljusstyrka på 660 lm och en spridning på 360 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset och ger en optimal belysning. Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet, vilket innebär att den visar färgerna på ett naturligt och vackert sätt.

Färg på ljuset:

Välj mellan två färger för din vägglampa. Varmvit (3000K) ger en avkopplande och trevlig atmosfär med sitt varma sken. Neutralvit (4000K) är perfekt för behaglig arbetsmiljö och ger effektivt ljus utan blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter ser naturliga ut.

Dimensioner och användning:

Vägglampan har en diameter på 135 mm, vilket gör den till en diskret och attraktiv belysningslösning. Med sin IP65-klassificering kan den enkelt användas utomhus och tåla vattenstänk och regn. Den levereras även med en integrerad ljuskälla för enkel installation.


Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka660 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Diameter135 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt6W
Ersätt50W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy