LED alu skinner/lister

LED alu skinner/lister

Det finns 16 produkter.

LED skenor är lösa aluminiumprofiler som du kan montera LED strips i. Alla skenor har ett skyddat transparent plastskydd framtill som skyddar LED listen från vatten, fett och annat stänk. Detta är den optimala lösningen om du t.ex. måste montera LED lister under väggskåpen i köket eller vill montera LED lister som kantbelysning på trappsteg, korridorer eller som takfönster.
LED skenan kan kortas till önskad längd och flera skenor kan monteras till den längd som ska användas. Skenorna monteras med skruvar, varefter LED remsan monteras i skenan och det skyddande genomskinliga plasthöljet kläms på plats.
Nu får du ett enhetligt och konstant ljus, som dessutom är skyddat från fukt, damm, smuts och dynga och som gör rengöringen enkel. Torka bara av plastlocket med en våt trasa.
Den dagen LED remsan behöver bytas kan du bara dra ner den gamla listen och sätta upp en ny. LED skenan kan återanvändas igen!


Visar 1 - 16 av 16 produkter

Alltid lätt att hitta plats för en LED skena

LED skenor är ett genialiskt sätt att skapa ljus, på platser där det antingen inte skulle finnas plats för en lampplats eller på platser där ett lysrör normalt skulle väljas.
LED skenan tar nästan ingenting och det går till och med att få en specialversion som kan sättas in i ett hörn antingen i hörnet av ett rum eller längs med taket istället för en kantlist. Det går med andra ord alltid att hitta plats för en LED skena och så länge det finns plats för skenan går det även att ha plats för belysningen.
Så fort LED skenan är uppsatt, montera önskad LED list i skenan och vupti - då är det ljus! Nätsladden kan antingen dras ut ur änden av skenan eller så kan du borra ett hål baktill på skenan och dra in strömmen genom den.

Idealisk för köksbordsbelysning

LED skenan är idealisk som köksbordsbelysning. Det är bara att sätta upp den under väggskåpen, montera LED remsan och slå på strömmen. Det ger ett starkt och helt enhetligt ljus och du kommer aldrig upptäcka att det finns vissa ställen som inte är så starkt upplysta eftersom den ligger precis mitt emellan två lampor.
Du kan även enkelt sätta en skena i toppen mellan två väggskåp, så du får samma belysning ovanför diskbänken framför ett fönster som du har under alla väggskåp. Den tunna LED skenan kommer inte att dra till sig uppmärksamhet - det kommer även det magiska ljuset.

Använd en LED skena som kantbelysning

En annan effektiv användning av LED skenor är som kantbelysning på trappsteg. Välj en lagom dämpad färg på LED remsan, montera LED skenan under eller på kanten av varje steg och lägg till ström. Det ger en fin effekt och en fantastiskt upplyst trappa. Perfekt för trappan i receptionen eller trappan hemma.

Filtrera efter

Pris
kr 122 kr 676
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy