V-Tac Solcellsljuskedja med 10 stk. 0,5W glödlampor
12 meter, fjärrkontroll, IP44, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac Solcellsljuskedja med 10 stk. 0,5W glödlampor - 12 meter, fjärrkontroll, IP44, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Ljuskedjan är det perfekta valet för att lysa upp din terrass eller uterum. Denna ljusslinga är designad med 10 varmvita glödlampor som skapar en mysig atmosfär. Med en längd på 12 meter har du gott om ljus för att täcka din uteplats.

  • IP44 vattentät: Tål regn och fukt, vilket gör den lämplig för utomhusbruk.
  • Fjärrkontroll: Enkel kontroll av ljuskedjan
  • Medföljande ljuskälla: Du behöver inte köpa extra glödlampor då de ingår i paketet.

Ge din terrass eller uterum en elegant och mysig look med V-Tac LED solcellsljuskedja. Det är den perfekta lösningen för att skapa stämning och belysning utomhus.

Mer detaljer

  • Varm

kr 362,00

inkl. moms.

I lager.


Beskrivning av V-Tac LED Solcellsljuskedja med 10 stk. 0,5W glödlampor, 12 meter, fjärrkontroll, IP44, inkl. ljuskälla

Data om produkten: Denna solcellsljuskedja från V-Tac består av 10 stycken 0,5W glödlampor. Ljuskedjan sträcker sig över en längd av 12 meter och levereras med en praktisk fjärrkontroll. Dessutom ingår själva ljuskällan.

Välbefinnande i varmvitt ljus: En viktig egenskap hos denna solcellsljuskedja är dess varmvita färgtemperatur på 3000K. Det varmvita ljuset ger en avkopplande atmosfär och skapar en trevlig stämning. Du kan njuta av det varma ljuset som sprider sig jämnt tack vare en ljusstyrka på 300 lumen och en bred spridning på 270 grader.

Tål fukt och vattenstänk: Denna ljuskedja är skyddad mot fuktig luft och vattenstänk på framsidan genom sin IP44-klassificering. Detta innebär att du kan använda den utomhus utan att behöva oroa dig för att fukten ska påverka dess funktion.

Praktiska funktioner: För att ge dig maximal kontroll över ljuskedjan levereras den med en fjärrkontroll. Du kan enkelt använda fjärrkontrollen för att tända och släcka ljuset samt välja mellan olika ljuslägen och ljusstyrkor. Detta gör det enklare att anpassa ljuset efter dina önskemål och skapa den perfekta atmosfären för olika tillfällen.

Lång livslängd och energieffektiv: Med LED-teknologi kan du vara säker på att ljuskedjan är energieffektiv och har en lång livslängd. LED-lampor har låg strömförbrukning och har den fördelen att de håller betydligt längre än traditionella glödlampor. Detta sparar både energi och pengar i längden.

Enkelt att installera: Att installera denna solcellsljuskedja är enkelt och smidigt. Den är utrustad med en lång kabel och kan enkelt fästas på önskad plats med hjälp av de medföljande klämmorna eller krokarna. Dessutom drivs den av solenergi, vilket gör att du inte behöver ansluta den till ett eluttag.

Användningsområden: Denna solcellsljuskedja kan användas på olika sätt för att lysa upp och dekorera olika områden. Du kan använda den utomhus på din terrass, balkong, trädgård eller altan, eller inomhus för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet, sovrummet eller på festliga tillställningar.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka300 lumens
Spridningsvinkel270 grader
Dimensioner
MaterialPVC+Plastik
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP44
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy