V-Tac 40W Solar gatulampa LED
Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W Solar gatulampa LED - Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, sensor, IP65 v-tac Expandera

Designad för att ge belysning utan behov av elektricitet, är denna lampa perfekt för utomhusområden. Med sin IP65-klassning är den vattentät och hållbar i alla väderförhållanden. Den har en sensor som aktiveras inom en räckvidd på 8-12 meter, vilket gör den idealisk för att upptäcka rörelse och ge ljus vid behov. Lampan kan fungera i upp till 36-120 timmar på bara 8-10 timmars laddningstid, vilket säkerställer långvarig och pålitlig belysning. Välj denna gatlykta för en effektiv och miljövänlig lösning för utomhusbelysning!

  • Effektiv och miljövänlig solcellsteknik
  • Vattentät och hållbar med IP65-klassificering
  • Sensor med en räckvidd på 8-12 meter
  • Lyser i upp till 36-120 timmar på bara 8-10 timmars laddning
Mått på gatlyktan: 706,1x289,7x73,6 mm

Mer detaljer

  • Neutral

kr 2.993,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac 40W LED Solar gatulampa, Svart, inkl. solcell, fjärrkontroll, sensor, IP65

Produkten är en V-Tac 40W LED Solar gatulampa som är perfekt för att ge bra och effektiv belysning utomhus. Den har en elegant svart design som passar in i alla typer av miljöer. Dessutom medföljer en solcell som gör det möjligt att driva lampan med solenergi, vilket sparar energi och är bra för miljön.

Med lampan följer även en fjärrkontroll och en sensor. Fjärrkontrollen gör det enkelt att kontrollera lampan på avstånd, vilket är praktiskt om den är placerad på en hög plats eller om du vill ändra inställningar utan att behöva gå fram till lampan. Sensorn gör det möjligt för lampan att automatiskt aktiveras när det blir mörkt och släcks när det blir ljust. Detta sparar energi och ger en bekväm och trygg belysning utomhus.

Produktens effekt är 40W och den har en ljusstyrka på 4800 lm. Detta ger bra och starkt ljus, vilket är perfekt för utomhusområden som behöver vara ordentligt upplysta. Lampan har också en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Med denna ljuskvalitet kan lampan möta de flesta behov.

Den finns i färgen Neutralvit, vilket ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset saknar blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter framstår helt naturligt.

Produktens dimensioner är 289,7 x 706,1 mm och den har IP65-klassificering. Det betyder att den kan användas utomhus och tål vattenstänk och regn. Med sin integrerade ljuskälla är den enkel att installera och använda.

Produkten levereras med 3 års fabriksgaranti, vilket ger dig trygghet för en långvarig och pålitlig användning.

Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka4800 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Höjd706,1 mm.
Bredd289,7 mm.
MaterialABS+PC+Aluminium
Effekt & spænding
Effekt40W
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy