V-Tac 15W Smart Home LED lampa
Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W Smart Home LED lampa - Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, E27 v-tac Expandera

Dimbar Smart Home-lampa med både RGB och växlar mellan varmt till kallt ljus.

Kompatibel med Google Home och Amazon Alexa som gör att du kan styra ditt ljus genom röststyrning.

Lampan har inbyggd wifi som gör att du också kan styra lampan från din Android / iPhone-smartphone och tablet.

Detta görs enkelt via den gratis Smart Life-appen. iOS och Android


Mer detaljer

  • Varm-Kall + RGB
  • Via Smart Home

kr 145,00

inkl. moms.

I lager.


Den här produkten använder Tuya/Smart Life.
Tuya är en av de största märkena inom Smart Home och är börsnoterad på amerikanska NASDAQ. Med Tuya är du garanterad den bästa lösningen, baserat på framtidens cloudlösning och med integration till Google Home och Alexa.

Detaljerad beskrivning:

Ljusställ in ditt hem precis som du vill ha det med V-Tac 15W Smart Home LED lampa. Denna smarta lampa är kompatibel med Tuya/Smart Life-appen och kan enkelt styras med hjälp av Google Home, Alexa och smartphones.

Med en effekt på 15W kan denna smarta lampa ersätta en traditionell 88W-lampa och hjälpa till att spara energi. Den är utformad med en E27-sockel, vilket gör det enkelt att installera och använda i olika armaturer.

För att ge en jämn fördelning av ljuset har denna lampa en bred spridning på 200 grader. Med en ljusstyrka på 1300 lm kan den belysa rummet på ett effektivt sätt och göra det bekvämt att vistas i.

En viktig faktor för att skapa en trevlig miljö är att ha bra ljuskvalitet. Denna lampa har ett RA-värde på 80-85, vilket innebär att den visar färger på ett naturligt och vackert sätt.

Lampan kan dimmas via Smart Home-funktionen, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter dina behov och preferenser. Observera att den inte kan dimmas med en extern dimmer.

Med användning av högkvalitativa LED-komponenter kan denna lampa erbjuda en lång och pålitlig driftstid på upp till 30 000 timmar. Dessutom har den en effektiv kylningskapacitet för att säkerställa att lampan håller sig sval och fungerar korrekt under hela sin livslängd.

Lampans dimensioner är 65 x 135 mm och den har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och inte bör installeras i fuktiga områden.

Med V-Tac 15W Smart Home LED lampa får du en energieffektiv, ljusstark och mångsidig lösning för att skapa rätt atmosfär i ditt hem eller arbetsutrymme. Utnyttja fördelarna med smart teknik och enkel kontroll över belysningen med hjälp av en app eller röststyrning.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
KulörVarm-Kall vit + RGB
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka1300 lumens
Spridningsvinkel200 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd135 mm.
Bredd65 mm.
Effekt & spænding
Effekt15W
Ersätt88W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy