36W Smart Home rund LED takarmatur
Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, Ø48,8cm, 230V

Spectrum Spectrum

New product

36W Smart Home rund LED takarmatur - Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, Ø48,8cm, 230V Expandera

Dimbar Smart Home takarmatur som kan växla mellan varm vit, neutral vit och kall vit.


Kompatibel med Google Home och Amazon Alexa som gör att du kan styra ditt ljus genom röststyrning.


Lampan har inbyggd wifi, som gör det möjligt att styra lampan från din Android /iphone/tablet


Lampan kan inte dimmas med en vanlig väggdimmer. Det är bara möjligt att dimma lampan via app på wi-fi eller med kompatibel smart home styrning. Detta görs enkelt via Smart Life appen, som kan hämtas gratis till Android och iOS.


Här kan du enkelt:


- Tända/ Släcka lampan

- Justera lampans färg från 3000K varmvit och helt upp till 6500K kallvit. 

- Justera ljusstyrkan

- Upprätta standard scenarier

- Inställa automatisk tänd/släck  tidspunkter

- Dela inställningarna och funktionerna till andra enheter i samma serieMer detaljer

  • Från varmt till kallt
  • Via Smart Home

kr 616,00

inkl. moms.

I lager.


Den här produkten använder Tuya/Smart Life.
Tuya är en av de största märkena inom Smart Home och är börsnoterad på amerikanska NASDAQ. Med Tuya är du garanterad den bästa lösningen, baserat på framtidens cloudlösning och med integration till Google Home och Alexa.

Effektiv och mångsidig belysning för ditt smarta hem

Denna smarta takarmatur är en perfekt lösning för att skapa en modern och energieffektiv belysning i ditt smarta hem. Produkten är kompatibel med Tuya/Smart Life-systemet, vilket gör det enkelt att styra den med hjälp av din Google Home- eller Alexa-enhet samt din smartphone. Med en effekt på 36W erbjuder denna takarmatur tillräckligt med ljus för att lysa upp stora ytor, samtidigt som den håller energiförbrukningen låg. Den är utrustad med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa och installera extra ljuskällor. Dess runda design med en diameter på 48,8 cm gör att den passar perfekt i de flesta rum och ger en jämn fördelning av ljuset över hela ytan. Med en ljusstyrka på 2700 lm kan du vara säker på att få tillräckligt med ljus för att utföra dina aktiviteter obehindrat. Takarmaturen är dimbar via din Smart Home-styrning, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov och skapa rätt atmosfär för varje tillfälle. Observera att den inte kan dimmas med en extern dimmer utan endast via en kompatibel Smart Home-styrning. Produkten är utformad med dimensionerna 72 x 488 mm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att passa i de flesta tak. Dess IP20-klassning innebär att den inte är vattentät och därför endast bör användas inomhus. Skapa en smart belysningslösning i ditt hem med denna 36W rund LED takarmatur. Med dess förmåga att fungera med Google Home, Alexa och smartphones kan du enkelt och bekvämt styra belysningen i ditt hem. Ge ditt rum en uppgradering med denna eleganta och praktiska takarmatur.Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka2700 lumens
Spridningsvinkel120 grader
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd72 mm.
Diameter488 mm.
Effekt & spænding
Effekt36W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy