50W strömförsörjning
24V DC, 2A, IP67 vattentät

3529-0

New product

50W strömförsörjning - 24V DC, 2A, IP67 vattentät Expandera

kr 262,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning:

Den här strömförsörjningen är speciellt designad för att förse LED-belysning med ström. Den har en effekt på 50W och levererar en spänning på 24V DC med en ström på 2A. Den är kompakt och har dimensionerna 44 x 21 x 155 mm, vilket gör den idealisk att använda i trånga utrymmen.

IP67 vattentät: Denna strömförsörjning är IP67-klassad, vilket innebär att den är helt vattentät och skyddad mot damm och fukt. Du kan använda den i utomhusmiljöer och den tål att bli utsatt för regn och stänkvatten. Men var noga med att den inte ligger nedsänkt i vatten under lång tid, då den inte tål det.

Viktig information: För att koppla in denna strömförsörjning, ansluter du den till en 230V-uttag. Se till att följa tillverkarens anvisningar för installation och koppling av enheten. Denna strömförsörjning är specifikt utformad för användning med LED-belysning och kan inte användas med andra strömkällor.

Användningen av denna strömförsörjning möjliggör en säker och pålitlig strömförsörjning till dina LED-lampor. Den levereras med en robust och kompakt design som passar för olika applikationer. Dess dimensioner gör den enkel att installera och den kan placeras i trånga utrymmen där det är begränsat med plats. Se till att montera den på en lämplig plats där det finns tillräckligt med luftflöde för att undvika överhettning.

För att säkerställa att du använder strömförsörjningen på ett korrekt sätt och för att förlänga dess livslängd, rekommenderar vi att du följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för användning och underhåll. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, kontakta gärna vår kundtjänst.

Lyset
DimbarNej
Dimensioner
Höjd21 mm.
Bredd44 mm.
Djup155 mm.
Effekt & spænding
Effekt50W
Spänning230V
Andet info
IP klassifikationIP67
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy