V-Tac 20W LED strålkastare
Samsung LED chip, arbetsarmatur, utomhusbruk

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED strålkastare - Samsung LED chip, arbetsarmatur, utomhusbruk samsung Expandera

Snygg design och tillverkad i aluminium, vilket gör strålkastaren robust.
Prefekt för belysning av trädgården, infarten och liknande.

IP65-klassad.

 

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar
  • Vit
  • Svart

kr 167,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Den här V-Tac 20W LED strålkastaren är perfekt för utomhusbruk och är utrustad med Samsung LED-chip för bästa kvalitet och prestanda. Med en effekt på 20W och en ljusstyrka på 1600 lm, kan den ge tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Viktig information: Denna produkt måste anslutas till en 230V strömkälla för att fungera korrekt.

Med en bred spridning på 100 grader ger denna LED-strålkastare en jämn fördelning av ljuset och säkerställer att området är väl upplyst. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 ger en naturlig och vacker belysning som visar alla färger på ett genuint sätt.

En av fördelarna med denna strålkastare är att den har en lång livslängd vid kontinuerlig användning. Med hjälp av LED-chippet av högsta kvalitet kan den drivas i upp till 30 000 timmar utan att tappa mycket i ljusstyrka. Dessutom har den en professionell och pålitlig drift som säkerställer god kylningskapacitet och hjälper till att maximera produkten livslängd.

Välj rätt färg på ljuset: Denna strålkastare finns i tre olika färger - varmvit, neutralvit och kallvit. Varmvitt ljus ger en avkopplande och mysig atmosfär, medan neutralvitt ljus är perfekt för arbetsmiljö och ger en naturlig belysning utan gula eller blåa toner. Kallvitt ljus ger en sval och blåaktig nyans och används oftast till specifika ändamål som lackering, akvarier och dekoration.

Med sina dimensioner på 132 x 153 x 27 mm är denna strålkastare kompakt och lätt att installera. Dess IP65-klassificering innebär att den är tålig mot vattenstänk och regn och kan användas utomhus utan problem.

Välj V-Tac 20W LED strålkastare med Samsung LED-chip för en pålitlig och hållbar ljuskälla som passar för en mängd olika utomhusbehov. Med sin höga ljuskvalitet, långa livslängd och breda spridning av ljuset kommer den att ge en pålitlig och jämn belysning i alla situationer.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Kom ihåg att köpa:
- V-Tac svart rund kopplingsdosa - Till skarvning av kabel, IP68 vattentät

Populära köp:
- V-Tac Spjut till LED strålkastare - Diameter 3,5 cm, Höjd 15 cm

Lyset
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka1600 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd153 mm.
Bredd132 mm.
Djup27 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt20W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:200-240,50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy