8W LED lampa
230V, G9

New product

8W LED lampa - 230V, G9 Expandera

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 97,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

8W LED lampa, 230V, G9

Den här LED lampan är designad för att ge optimalt ljus i ditt hem eller på din arbetsplats. Med en effekt på 8W och en G9 sockel är den enkel att installera och ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Ljusstyrka och spridning

Lampan har en ljusstyrka på 750 lm och en spridning på 270 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Du behöver inte oroa dig för mörka hörn eller skarpa skuggor - denna lampa ger ett jämnt och väldistribuerat ljus.

Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder denna lampa en hög ljuskvalitet. Det betyder att den visar alla färger på ett naturligt sätt och skapar en vacker belysning i ditt rum. Oavsett om du använder lampan för läsning, avkoppling eller arbete, kommer den att ge tillräckligt med ljus för att möta dina behov.

Lång livslängd och pålitlig drift

Genom att använda LED av högsta kvalitet garanteras en lång och säker drift på upp till 30.000 timmar. Ljusstyrkan minskar minimalt under denna tid, vilket innebär att du inte behöver byta lampa så ofta. Dessutom är lampan professionellt designad med en god kylningskapacitet för att säkerställa pålitlig drift och en lång livslängd för hela produkten.

Färgoptiomer

Du kan välja mellan två olika färger för ljuset - varmvit (2700K) och neutralvit (4000K). Varmvit ger en avkopplande atmosfär med ett varmt sken, perfekt för att skapa en mysig stämning i ditt hem. Neutralvit ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset är fritt från blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter framstår naturligt och korrekt.

Dimensioner

Lampan har dimensionerna 64 x Ø19 mm, vilket gör den lätt att passa in i befintliga armaturer eller armaturer av ditt val.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör2700K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka750 lumens
Spridningsvinkel270 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelG9
Höjd64 mm.
Diameter19 mm.
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V AC
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy