4,5W LED lampa
P45, E14, 24V DC

New product

4,5W LED lampa - P45, E14, 24V DC Expandera
  • Varm
  • Inte dimbar

kr 87,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Denna LED-lampa med produktnamnet 4,5W LED lampa, P45, E14, 24V DC är en kraftfull och energieffektiv lösning för ditt belysningsbehov. Med endast 4,5 watt effekt förbrukning kan denna lampa ersätta en konventionell lampa med en effekt på 35 watt. Den är utrustad med en E14-sockel för enkel installation.

Lampan är utformad som en liten globlampa med en spridning på 180 grader vilket ger en jämn och bred belysning. Med en ljusstyrka på 360 lumen kan den leverera tillräckligt med ljus för de flesta användningsområden. Dessutom erbjuder den hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket säkerställer att färgerna i belysta objekt visas naturligt och vackert.

Det är viktigt att notera att denna LED-lampa behöver en spänning på 24 volt för att fungera korrekt. Med den användning av högkvalitativa LED-komponenter garanteras en lång och pålitlig driftstid på upp till 30 000 timmar. Dessutom minskar ljusstyrkan endast marginellt under denna livslängd.

Denna lampa är utformad för att erbjuda en optimal kylning och säkerställa en pålitlig drift. Detta hjälper till att förlänga den totala livslängden på produkten och ge en problemfri användning.

För att passa olika preferenser och användningsområden finns denna LED-lampa endast tillgänglig i varmvit färg (3000K). Varmvit belysning ger ett avkopplande och behagligt sken som kan hjälpa till att skapa en trevlig atmosfär i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Produktens dimensioner är 80 x Ø45 mm, vilket gör den till en kompakt och lättanvänd lösning för belysningsändamål. Det är dock viktigt att notera att denna lampa inte är vattentät och har en IP20-klassificering.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka360 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE14
Höjd80 mm.
Diameter45 mm.
MaterialPVC
Effekt & spænding
Effekt4,5W
Ersätt35W
Spänning24V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy