V-Tac 9W LED lampa
3-steg dimbar, A60, on/off dimbar, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 9W LED lampa - 3-steg dimbar, A60, on/off dimbar, E27 v-tac Expandera

Priset är för 2 stycken.

Vacker 3-stegs dimbar E27 LED-lampa som ser ut som en traditionell glödlampa.

Kräver inte dämpare - dämpas med strömbrytare vid regelbunden kontakt.

Dämpad i 3 nivåer: 100%, 50%, 25%.

Mjölkigt vitt glas som ger ett mjukt ljus som är trevligt att titta på.


Mer detaljer

  • Varm
  • Dimbar

kr 87,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten

9W LED Almindelig lampa med E27 med stor sockel - som ersätter 60W. Denna V-Tac LED-lampa är perfekt för att spara energi och minska strömförbrukningen utan att kompromissa med ljuskvaliteten.

Lampan har en ljusstyrka på 806 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov. Den har också en bred spridningsvinkel på 200 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

En av fördelarna med denna LED-lampa är dess höga ljuskvalitet. Den har ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar att den ger ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett korrekt sätt. Du kan vara säker på att alla detaljer och nyanser kommer att visas tydligt under belysningen.

En annan viktig funktion är att denna lampa är dimbar. Det innebär att du kan justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta atmosfären i rummet. Den är också on/off dimbar, vilket innebär att du kan slå på och stänga av lampan genom att helt enkelt vrida på strömbrytaren.

Färg på ljuset

Denna lampa finns i varmvit (2700K). Varmvit belysning ger ett avkopplande sken och hjälper till att skapa en trevlig atmosfär i rummet. Det varma ljuset ger en känsla av komfort och kan bidra till en avslappnande och mysig atmosfär.

Dimensioner

Lampans dimensioner är 112 mm i längd och Ø60 mm i diameter. Denna kompakta design gör det enkelt att installera lampan i olika armaturer och passar perfekt för olika belysningsprojekt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc




Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka806 lumens
Spridningsvinkel200 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd112 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Effekt9W
Ersätt60W
SpänningsintervallAC: 220-240V, 50Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy