Halo Design

På denna sida hittar du ett stort urval av danska lampdesigner från det populära märket Halo Design . Med fokus på funktionalitet, innovativ teknik och skandinavisk estetik utvecklar Halo Design nya kollektioner varje år. På LEDproff strävar vi efter att erbjuda ett stort utbud som har något som kan passa in i alla hem oavsett om du är ute efter praktisk belysning, vacker design eller både och. Det är precis vad du hittar hos Halo Design . Ta en titt på urvalet av lampor från Halo nedan.

Lampor i dansk design för ditt hem

Halo Design består av ett stort antal kollektioner - inklusive serierna Halo Design Colors , DC , Atom, Oslo och ÅRHUS. Varje kollektion är framtagen med fokus på att möta vardagens behov, men ska också erbjuda en design som passar in i alla stilmedvetna hem.
Funktionaliteten tar sig bland annat till uttryck i de små justeringsmöjligheterna som ser till att ljuset kan vridas och justeras efter det enskilda rummet. Halo Design kan därför användas i alla rum, från kök och kontor där det finns behov av bra arbetsljus och till myshörnan i vardagsrummet där stämningen står i centrum.
Enligt Halo Design ska ljus vara praktiskt, integrerbart, bekvämt och vackert att se på och därför lämnas inget åt slumpen. Lampdesign från Halo kommer vanligtvis i en kombination av ek, metall, glas och med tygsnören, vilket bidrar till att framhäva den skandinaviska looken. Färgerna är vanligtvis neutrala och dämpade, vilket innebär att lamporna är lätta att integrera i din heminredning.
Kom ihåg att glödlampor inte medföljer lamporna, så du måste köpa den separat. Hitta utbudet av LED lampor här .

Köp Halo Design hos LEDproff

Har du hittat lampan som passar perfekt in i ditt hem? På LEDproff vi dig för att utrusta ditt hem med de bästa lamplösningarna och belysningen både inne och ute. Halo Design är ett av de många varumärken vi leder som möter ett modernt hems behov av både funktionalitet och bra stil.