Nanoleaf

Nanoleaf är namnet på den innovativa och innovativa kanadensiska uppfinningen som är ett helt nytt synsätt på ljus och ljuskällor för hemmet. Nanoleaf är LED belysning som består av individuella LED paneler som lyser i klassiskt vitt, och du kan även ställa in dina paneler att lysa i många olika färger. De smarta startsatserna är sammansatta så att du får alla delar du behöver för att skapa vackra och funktionella ljusupplevelser hemma eller på kontoret. Nanoleaf monteras på väggen, och med de smarta Flex Linkers får du enkelt panelerna runt kanter och hörn.

Nanoleaf startpaket

I vårt urval på denna sida är Nanoleaf ett särskilt populärt val. Startpaketet är byggt så att du direkt kan börja bygga ihop dina Nanoleaf LED paneler i vackra mönster på väggen. När du har satt upp de första panelerna kan du expandera till mönster som rymmer upp till 100 paneler. Varje enskild panel kan lysa i sin egen färg, vilket gör att du kan skapa några spektakulära konstverk i ljus. För var 25:e panel, var dock medveten om att en extra strömförsörjning krävs.

Utöver det populära Nanoleaf Canvas startpaket, som du kanske har sett demonstrerat på YouTube, erbjuder Nanoleaf även den vackra Aurora-belysningen, som är perfekt för att skapa den ultimata spelarupplevelsen hemma. Precis som med Nanoleaf Canvas kan du sätta ihop Nanoleaf Aurora med upp till 100 paneler som kan ställas in för att leverera samma eller olika färg. På så sätt kan du kombinera din spelupplevelse med det fysiska utrymmet du sitter i. Med ett Nanoleaf kan du också ge nytt liv till kontorsväggarna på ett smakfullt och intressant sätt. Du väljer ljusets färger och om det ska vara stilrent utan att bli för brokigt kan du välja att låta LED panelerna lysa i ett varmt eller svalt vitt som kompletterar vita väggar vackert och elegant.