9W LED kompaktrör
2D sockel, GR10q 4pin

New product

9W LED kompaktrör - 2D sockel, GR10q 4pin Expandera

2D kompaktrör för direkt byte av befintliga kompaktrör / fjärilsrör.
Kräver ingen ombyggnad av den befintliga armaturen, förutom i sällsynta fall.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 285,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna 9W LED-kompaktrör med 2D-sockel och GR10q 4-pin-design är en kraftfull och energieffektiv lösning som ersätter motsvarande 16W-rör. Produkten är av hög kvalitet och kan användas med en 230V-ballast för enkel och pålitlig drift.

Med en ljusstyrka på 840 lm och en bred spridning på 160 grader säkerställer den jämn fördelning av ljuset. Detta gör att belysningen blir både effektiv och enhetlig, oavsett var du placerar den. Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 får du ett naturligt och vackert ljus som verkligen visar alla färger. Detta ljus är tillräckligt för de flesta behov och kan användas i olika miljöer och applikationer.

Den högsta kvaliteten på LED-komponenterna säkerställer lång och säker drift upp till 30 000 timmar, med minimalt fall i ljusstyrka över tiden. Tack vare en professionell och pålitlig design med god kylningskapacitet får produkten en lång livslängd.

Välj mellan två färger för ljuset: Varmvit (2700K) och Neutralvit (4000K). Med varmvitt ljus får du ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Detta är perfekt för belysning i hemmet där du vill skapa en avslappnad och inbjudande känsla. Med neutralvit nyans får du ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset är helt utan blå eller gula toner, vilket ger belysta objekt en naturlig framtoning.

LED-kompaktlampan har dimensionerna 140 x 35 x 140 mm och är enkel att installera och använda. Produkten är tillverkad med högsta kvalitet för att säkerställa en pålitlig och hållbar drift över tid.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör2700K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka840 lumens
Spridningsvinkel160 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd35 mm.
Bredd140 mm.
Djup140 mm.
Effekt & spænding
Effekt9W
Ersätt16W
Spänning230V / Ballast
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy