71 cm akvarie armatur
8W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP68

3478-0

New product

71 cm akvarie armatur - 8W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP68 Expandera


71 cm LED akvarieljus på 8W.

Vattentät och med sugkoppar så den kan sitta på insidan av akvariet.

Ljuset består av 7000K vitt ljus + blått ljus (460 nm) för att stimulera växttillväxt.

1 ljusinställning.
-Vit och blå LED för dagsljus

Kombinationen av vita och blå lysdioder ger ett naturligt utseende, samt förstärker färgerna på växter och fiskar och minskar bildandet av alger.
Passar de flesta akvarier.

Färgfördelning: 20 vita lysdioder + 19 blå lysdioder.

Mer detaljer

kr 376,00

inkl. moms.

I lager.


Vattentät 71 cm akvarie armatur med 8W LED-ljus i vit/blå färg

Denna akvarie armatur är designad för att förse ditt akvarium med ett ljus av hög kvalitet och en jämn fördelning av ljuset. Med en bredd på 71 cm och en effekt på 8W är denna armatur perfekt för att lysa upp ditt akvarium på ett energieffektivt sätt.

Med en ljusstyrka på 480 lm och en spridning på 180 grader, kommer detta ljus säkerställa att hela ditt akvarium blir upplyst. Den breda spridningen garanterar också att ljuset når alla delar av akvariet, oavsett dess storlek och form.

Den här armaturen använder LED av högsta kvalitet för att säkerställa en lång och säker drift. Med en förväntad livslängd på upp till 50.000 timmar kan du vara säker på att detta ljus kommer hålla länge. Dessutom kommer du inte behöva oroa dig för fall i ljusstyrka då LED-ljusen behåller sin intensitet under hela sin livslängd.

Denna armatur är också utrustad med en pålitlig och professionell drift som har en god kylningskapacitet. Detta säkerställer inte bara lång livslängd för ljuset, utan hjälper också till att hålla temperaturen nere i ditt akvarium.

En viktig egenskap hos denna armatur är dess vattentålighet. Med en IP68 klassificering kan den nedsänkas upp till en meters djup. Detta betyder att du inte behöver oroa dig för att armaturen kommer att skadas av vatten i ditt akvarium. Du kan vara säker på att den kommer att fungera perfekt även i de fuktigaste miljöerna.

Denna armatur levereras med integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa några extra lampor eller ljuskällor. Allt du behöver för att belysa ditt akvarium finns redan inbyggt i denna produkt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörVit/blå
DimbarNej
Ljusstyrka480 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP68
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy