112 cm akvarie armatur
11W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP68

3470-0

New product

112 cm akvarie armatur - 11W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP68 Expandera


112 cm LED akvarieljus på 11W.

Vattentät och med sugkoppar så den kan sitta på insidan av akvariet.

Ljuset består av 7000K vitt ljus + blått ljus (460 nm) för att stimulera växttillväxt.

1 ljusinställning.
-Vit och blå LED för dagsljus

Kombinationen av vita och blå lysdioder ger ett naturligt utseende, samt förstärker färgerna på växter och fiskar och minskar bildandet av alger.
Passar de flesta akvarier.

Färgfördelning: 33 vita lysdioder + 30 blå lysdioder.

Mer detaljer

kr 477,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna akvarie armatur är speciellt utformad för att ge en jämn och attraktiv belysning till ditt akvarium. Den är 112 cm lång och kommer med sugkoppar för enkel installation. Armaturen levereras i en vit/blå färgkombination för att skapa en vacker under vatten atmosfär.

Effekt:

Armaturen har en effekt på 11W och är avsedd att anslutas till 230V strömförsörjning. Med denna effekt kan den ge tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt akvarium och skapa en vacker atmosfär för dina fiskar och växter.

Ljusstyrka och spridning:

Armaturen har en ljusstyrka på 660 lm, vilket säkerställer tillräckligt med ljus för att lysa upp hela akvariet. Denna armatur har också en bred spridning på 180 grader, vilket garanterar en jämn fördelning av ljuset och undviker mörka fläckar i akvariet.

Lång livslängd och pålitlig drift:

Genom att använda LED av högsta kvalitet är denna armatur utformad för att ha en lång och säker drifttid på upp till 50.000 timmar. Det innebär att du kan njuta av belysning i ditt akvarium i många år framöver utan behov av att byta ut ljuskällan. Dessutom minimeras förlusten av ljusstyrka över tid, så att armaturen förblir ljus och attraktiv även efter lång användning.

Armaturen har också en professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet, vilket bidrar till att förlänga dess livslängd ytterligare. Det gör att du kan känna dig säker på att din investering kommer att hålla länge och fortsätta att ge dig ett vackert ljus.

Vattentät och säker:

Denna armatur är IP68-klassad, vilket betyder att den är helt vattentät och kan nedsänkas upp till 1 meters djup. Detta gör den perfekt för användning i akvarier, där fukt och vatten är närvarande. Du kan vara säker på att armaturen kommer att förbli i gott skick även om den utsätts för vatten.

Enkel installation och integrerad ljuskälla:

Armaturen levereras med sugkoppar, vilket gör installationen enkel och smidig. Du kan fästa den på insidan av ditt akvarium och justera den efter behov. Dessutom har armaturen en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver komplettera med en separat ljuskälla. Allt du behöver för att få ett vackert ljus i ditt akvarium finns redan i denna armatur.

Med denna akvarie armatur kan du skapa en vacker ljusmiljö för dina fiskar och växter. Dess höga kvalitet, långa livslängd och vattentäthet gör den till en pålitlig och hållbar lösning för ditt akvarium.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörVit/blå
DimbarNej
Ljusstyrka660 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Effekt11W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP68
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy