92 cm akvarie armatur
9W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP68

3469-0

New product

92 cm akvarie armatur - 9W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP68 Expandera


92 cm LED akvarieljus på 9W.

Vattentät och med sugkoppar så den kan sitta på insidan av akvariet.

Ljuset består av 7000K vitt ljus + blått ljus (460 nm) för att stimulera växttillväxt.

1 ljusinställning.
-Vit och blå LED för dagsljus

Kombinationen av vita och blå lysdioder ger ett naturligt utseende, samt förstärker färgerna på växter och fiskar och minskar bildandet av alger.
Passar de flesta akvarier.

Färgfördelning: 26 vita lysdioder + 26 blå lysdioder.

Mer detaljer

kr 417,00

inkl. moms.

Skickas inom 20-22 dagar


Produktnamn: 92 cm akvarie armatur, 9W LED, vit/blå, med sugkoppar, IP68

Data om produkten:

Effekt: 9W

Försörjning: Skall försynas med 230V

Ljusstyrka: 540 lm

Spridning: 180 grader

Livslängd: Upp till 50.000 timmar

Vattentålighet: IP68, kan vara nedsänkt upp till 1 meters djup

Ljuskälla: Integrerad

Denna akvarie armatur på 92 cm är speciellt utformad för att ge ett effektivt och jämnt ljus till ditt akvarium. Med sin 9W LED-lampa i vit/blå färg kan den skapa en behaglig och naturlig belysning för dina vattenväxter och fiskar.

Fördelar med produkten:

  • Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 540 lm kan denna armatur ge tillräckligt med ljus för att lysa upp hela akvariet, samtidigt som det säkerställer en jämn fördelning av ljuset över hela ytan. Detta skapar en optimal miljö för dina växter och fiskar.
  • Lång livslängd: Genom att använda LED av hög kvalitet kan denna armatur förväntas ha en livslängd på upp till 50.000 timmar. Dessutom minskar lumenförlusten minimalt över tiden, vilket säkerställer att armaturen behåller sin ljusstyrka under sin livstid.
  • Vattentålighet: Med en IP68-klassificering är denna armatur helt vattentät och kan nedsänkas upp till 1 meters djup. Detta gör den idealisk för användning i akvariemiljöer där fuktighet och vatten förekommer.
  • Enkel installation: Armaturen är utrustad med sugkoppar, vilket gör det enkelt att fästa den på insidan av akvarieglasset. Detta eliminerar behovet av komplicerad montering och gör att du snabbt kan installera den i ditt akvarium.
  • Pålitlig drift: Med en professionell och pålitlig drift och god kylningskapacitet kan du vara säker på att denna armatur kommer att fungera utan problem under sin livstid. Det är en pålitlig lösning för att ge ditt akvarium rätt belysning.

Förbättra ditt akvarium med denna 92 cm akvarie armatur med 9W LED-lampa. Den ger en jämn fördelning av ljuset och har en lång livslängd. Dess vattentålighet och enkla installation gör den till ett perfekt val för alla akvarieentusiaster. Skapa den perfekta ljusmiljön för dina vattenväxter och fiskar med denna pålitliga och effektiva armatur.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörVit/blå
DimbarNej
Ljusstyrka540 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Effekt9W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP68
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy