Lagertömning: Aigostar GU10
7W LED Spot, 38 grader, dimbar, 556 lumen

New product

Reducerat pris! Lagertömning: Aigostar GU10 - 7W LED Spot, 38 grader, dimbar, 556 lumen Expandera


Ljus
Kulör3000K
DimbarJa (Triac dimbar)
Ljusstyrka556 lumens
Spridningsvinkel38 grader
RA>= 80

Dimensioner

Höjd53,5 mm.
Diameter50 mm.
SockelGU10

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Effekt7 W
EnergiklassA+

Mer detaljer

  • Varm

kr 67,20

inkl. moms.

kr 112,00 inkl. moms.

-40%

I lager.


Produktnamn: Aigostar GU10, 7W LED Spot, 38 grader, dimbar, 556 lumen

Produktinformation:

Den här produkten, Aigostar GU10 LED Spot, är en energieffektiv lampa som passar perfekt för belysning i ditt hem eller kontor. Med en effekt på 7W kan den ersätta en traditionell 50W-lampa och hjälpa dig att spara på energikostnaderna.

Specifikationer:

- Typ av lampa: GU10

- Effekt: 7W

- Ljusflöde: 556 lumen

- Spänningskrav: 230V

- Dimbar: Ja

- Spridningsvinkel: 38 grader

Beskrivning:

Den här lampan är utrustad med den senaste LED-tekniken för att ge dig en pålitlig och energieffektiv belysning. Med en ljusstyrka på 556 lumen får du tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet.

En av fördelarna med den här lampan är att den kan dimmas, vilket ger dig möjlighet att anpassa ljusstyrkan efter dina behov och skapa rätt atmosfär. Om du behöver starkt ljus kan du öka ljusstyrkan, och om du vill ha en mer avkopplande stämning kan du sänka den.

Den här lampan kommer i varmvit färg, vilket ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Oavsett om du använder den i vardagsrummet, sovrummet eller köket kommer den att ge en behaglig belysning och skapa en inbjudande atmosfär.

Med sin GU10-sokkel är den här lampan lätt att installera. Du behöver bara skruva in den i lämplig armatur och koppla till 230V-strömförsörjningen. Lampan är också kompatibel med de flesta dimmers på marknaden, vilket gör det ännu enklare att justera ljusstyrkan efter behov.

Med Aigostar GU10 LED-spotljuset kan du njuta av energieffektiv belysning samtidigt som du skapar en inbjudande atmosfär i ditt hem eller kontor. Utnyttja fördelarna med modern teknik och sänk dina energikostnader med denna pålitliga och praktiska lampa.

Lyset
KulörVarm Hvid, Neutral hvid
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka556 lumens
Dimensioner
Effekt & spænding
Effekt7W
Ersätt50W
Spänning230V
Andet info
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy